Godkväll..

Dåligt bloggande nu .. jag vet! Fruktansvärd idétorka samt ingen ork är anledningarna till detta! Tänkte varjefall uppdatera denna nu med ett kortare inlägg om denna vecka!

Träningen i måndags var hyfsad, någorlunda bra fart och mycket spel. Och som jag nämnt tidigare brukar det oftast bli något gnälligare och mer vinnarskallar när Janne tillägger att det är poängmatch! Även denna gång, men mest taggad blev nog Strömming då alla i vardera lag i "paus" mellan matchen skulle lägga en straff för att särskilja lagen ytterligare. Någon lär ha nött straffsparkar på Strömming i smyg, 60-70 % tog han. Bra gjort även om det är talanglöst när det gäller straffsparkar i laget!

Igår var det en träning som ingen kan ogilla, avslut avslut avslut! Strömming och Viktor fick arbeta hårt medans vi lödade mot dem! Avslutsträning borde vara obligatorisk iaf en gång i veckan, käns som om vi verkligen behöver det nu! Imorgon tränar vi inför Fredagsmatchen mot Gamla Upsala SK , GUSK! En match som verkligen behövs vinna! Ett inför matchen inlägg läggs ut ifall det finns tid efter träningen imorgon!

Tommy Ravelli

Annars är det bara göra som förr, åka ut på heden.

/ #16

 


Kommentarer
Postat av: nyfiken

Bar vingarna för "KABBA"

2010-08-05 @ 11:33:29
Postat av: Jocke B

Ingen vet ännu tror jag, han kommer idag på träningen. Eller ja, vi får väl se om han kommer! :)

2010-08-05 @ 16:08:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0