Inför SIF - Skiljebo

Imorgon tar vi oss an Skiljebo SK från Västerås. Ett Skiljebo som de allra flesta andra lag i serien ger & tar. Dom kommer till Heden med en råtung derbyseger mot Västerås IK i bagaget, 2-1 slutade matchen efter en straff i den 85:e minuten. Bortamötet mot Skiljebo var en rolig historia, ledning med 3-0 i paus och till slut skrevs slutsiffrorna till 3-1. Jag vill minnas ett tufft spelande lag som slog mycket långt mot deras forwards.

Träningarna i veckan har varit bra, framförallt Tisdagens träning då det brann under sulorna på de flesta spelare, riktigt bra fart under matchspelet vilket lovar gott. I övrigt har det varit som vanligt, Kabba tjatar och undrar när det är hans tur att slå frisparkarna eftersom nuvarande kvartett som slår dom är totalt urkassa. Så kanske är fallet, men det är bara Kabba som har mod och yttra sig om det i vårat fridfulla lag!

Och ni som undrar över vårat senaste tillskott i truppen (Om det nu är nån som undrar, jag riktar starka misstankar om att signaturen "Bella" egentligen är Erik själv som skriver och trånar efter lite uppmärksamhet. Räckte inte artikeln i arbetarbladet, Erik? ) så är han en frisk fläkt som redan tagit stor plats i våran grupp. Inte för att någon trodde något annat iofs. Och ja, "Bella".. han startar förmodligen på Lördag!

19 grader och uppehåll spås i Strömsberg på Lördag, så dit med fotbollsportföljen och hejja på!

/ #16

Kommentarer
Postat av: !!

Jävligt dålig uppdatering!

2010-08-28 @ 18:12:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0